De OAD verhuist naar Enter. De reisorganisatie gaat zich vestigen in het pand waar voorheen WEVI was gevestigd (Vonderweg 44). De verhuizing van Goor naar Enter zal al op 2 juli plaatsvinden. Het nieuwe pand is pal gelegen aan de A1, een prima zicht locatie, aldus de OAD en goed bereikbaar. Het busbedrijf van de OAD, dat onlangs fuseerde met de HAVI, blijft in Goor.

Directeur Arjen Koster van de OAD is dan ook blij met de nieuwe plek: “Aan de Vonderweg hebben wij een bedrijfspand gevonden dat helemaal is ingericht voor nu en de toekomst. Vanwege de groei die we doormaken zochten we een ruimer en moderner pand waar we makkelijk kunnen uitbreiden. Het is mooi dat we een Twents bedrijf blijven met nationale bekendheid”.

“Ik ben blij dat OAD heeft gekozen om zich te vestigen in onze gemeente”

Burgemeester Henk Robben van de gemeente Wierden: “Ik ben blij dat OAD heeft gekozen om zich te vestigen in onze gemeente. De komst van een belangrijke regionale partij als OAD is goed voor de bedrijvigheid en de werkgelegenheid.”

VastgoedPartner gevestigd in Zwolle heeft OAD begeleid tijdens de marktinventarisatie en onderhandelingen met de eigenaar een particuliere belegger welke werd begeleid door Ten Hag Makelaars uit Enschede.