Huurscan

VastgoedPartner werkt dagelijks in het werkveld van het Nederlandse vastgoed en ontwikkelde hierdoor een kritische blik op huurovereenkomsten. De huurscan controleert uw huurovereenkomst op ongeregeldheden, mogelijkheden tot eventuele kostenbesparingen en op marktconformiteit. Indien u hiervan gebruik wilt maken, vragen wij u ons een afschrift van uw huurovereenkomst toe te zenden via onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens binnen 24 uur contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak en het bespreken van de eerste uitkomsten van de huurscan.

Mobiliteitsscan

U kunt op Vastgoedpartner rekenen bij ieder aspect binnen uw bedrijfshuisvesting. Zo ondersteunt Vastgoedpartner u ook op het gebied van mobiliteit. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van het woon-werkverkeer van uw medewerkers of de bereikbaarheid van uw nieuwe pand voor klanten en leveranciers.

Mobiliteitskosten zijn vaak een verborgen kostenpost. Wist u dat voor sommige organisaties de kosten van het woon-werkverkeer soms net zo veel bedragen als de huurkosten? En dat in de CO2-footprint van de meeste organisaties mobiliteit een groter onderdeel is dan het pand zelf? Goede bereikbaarheid is méér dan een pand bij een station of een snelwegoprit. Goede bereikbaarheid is bedrijfsspecifiek en hang sterk af van de locaties, reismethode en verbindingen van uw medewerkers, en bijvoorbeeld van dienstregelingen, fietsroutes en file-intensiteit. Ga dus niet over één nacht ijs bij de keuze van uw nieuwe bedrijfslocatie, maar laat u goed adviseren over de bereikbaarheid van uw organisatie, bijvoorbeeld aan de hand van een mobiliteitsscan.

Om de mobiliteit naar uw huidige en nieuwe pand goed in kaart te brengen werken we met een geavanceerde en interactieve mobiliteitsscan. Op basis van o.a. postcodes van de woonadressen van uw medewerkers krijgt u inzicht in het woon-werkverkeer van uw medewerkers nú en bij een bedrijfsverhuizing: U krijgt inzicht in zaken als de totale reistijd op de nieuwe locatie, het verschil met de oude reistijden, het fiets- en OV-potentieel, de CO2-uitstoot en het benodigd aantal parkeerplaatsen. Fact based en zelfverklarend. Desgewenst brengen we zelfs in kaart wat -vanuit mobiliteitsperspectief- de beste nieuwe kantoorlocatie voor uw organisatie is.