Sluyter Logistics B.V. sluit huurovereenkomst voor distributiecentrum in de Gemeente Deventer.

Sluyter Logistics B.V. sluit huurovereenkomst voor distributiecentrum in de Gemeente Deventer.

Sluyter Logistics B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.435 m² logistieke ruimte in een bedrijfscomplex aan de Paderbornstraat 2 in Deventer.

Sluyer Logistics is een full-service logistiek dienstverlener actief op het gebied van zeevracht en luchtvracht groupage, distributievervoer, warehouse, dedicated vervoer en container transport. Sluyter heeft in Nederland al meerdere operationele centra in Rotterdam, Tilburg, Schiphol en Assen en het hoofdkantoor in Moerdijk.

Verhuurder Merlotte Holding is een investeerder in commercieel vastgoed, is in deze transactie geadviseerd door internationaal adviseur Cushman & Wakefield Netherlands in collegiale samenwerking met VastgoedPartner.