VastgoedPartner sluit 16 huurovereenkomsten voor kantoorcomplex The Mixer te Apeldoorn

Apeldoorn, 2 juni 2020 – VastgoedPartner heeft in de eerste 5 maanden van 2020 circa 16 huurovereenkomsten afgesloten voor de huur van circa 2.000 m² kantoorruimte in The Mixer aan de Landdrostlaan 51 te Apeldoorn. 
The Mixer is een nieuw eigentijds kantorenconcept. De huurders zijn heel divers. Van accountantskantoor, financiële dienstverleners tot ICT bedrijven. Een echte Mix van huurders.
Vijf van zestien huurovereenkomsten zijn in de afgelopen 7 weken tot stand gekomen.
Mannes Smelt van VastgoedPartner: “Inderdaad best opvallend dat er in de afgelopen 7 weken (corona tijd) 5 huurovereenkomsten van gezamenlijk circa 850 m² kantoor afgesloten en getekend zijn. Een uitleg zou kunnen zijn dat er door de turn-key, eigentijdse uitstraling, 160 parkeerplaatsen, goede ligging en flexibele opstelling vanuit de verhuurder in deze bijzondere tijd mensen kiezen voor The Mixer. We bieden mogelijkheden vanaf 22 m² tot op dit moment nog 2.750 m² aaneengesloten kantoorruimte. Tevens spreekt het huren inclusief het gratis gezamenlijk gebruik van het sociale hart met bijbehorende 5 prachtige vergaderkamers de huurders aan” .

Verhuurder is Allround Investment, een investeerder in commercieel vastgoed. Deze wordt in dit gehele proces van planvorming tot en met de verhuur geadviseerd door Mannes Smelt van VastgoedPartner, welke op dit moment op zoek is naar andere kantoorgebouwen in middelgrote steden van Nederland voor dit concept.