Feestelijke oplevering IJsseltoren 11de verdieping

Afgelopen week hebben we 8 nieuwe huurders in de #IJsseltoren mogen verwelkomen. De feestelijke oplevering was geslaagd en we wensen De Selectie, Lodewijck Groep | Ruimtelijke Ordening & Omgevingsrecht, HanzePay, , TIC Assurance, Nuvama, Higher Skills & QOOREgoede zaken vanuit de IJsseltoren in de Gemeente Zwolle.

De gehele verbouwing werd onder regie van Bram Bosshardt van BNP Paribas Real Estate uitgevoerd door Lars Kloen van Julia, en technisch door 4Some technisch beheer.

Vanwege dit succes is de opdracht reeds verstrekt om op de volgende verdieping verder te gaan met de verhuur van kantoorunits. Waar de verhuur weer gezamenlijk door Oostas Makelaars (Evert Breeman & Ernst Offerein) en Mannes Smelt van VastgoedPartner zal worden opgepakt voor BNP Paribas Real Estate

let op The HEINEKEN Company geweldige product placement locatie 😎🍻😎 ​