Thinkwise Software huurt 3.700m2 kantoor in Apeldoorn

door dec 20, 2018Transacties0 Reacties

VastgoedPartner heeft namens een particuliere belegger een huurovereenkomst gesloten met Thinkwise Software voor het kantoorgebouw met ondergelegen parkeergarage c.a. aan de Ovenbouwershoek 9 te Apeldoorn.

Het betreft een zeer hoogwaardig, representatief en onder architectuur gebouwd kantoorgebouw dat is voorzien van een ondergelegen parkeergarage. Ten behoeve van de huurder worden er parkeerplaatsen aangelegd op het naastgelegen terrein, dit resulteert in circa 98 parkeerplekken. De begane grond zal in Q1 en Q2 2019 nog vergroot worden met circa 200m2 ten behoeve van het bedrijfsrestaurant.

Thinkwise is leverancier van een eigen low-code software development platform waarmee eenvoudig en snel bedrijfssoftware gerealiseerd wordt. Naast het realiseren van bedrijfssoftware verkoopt Thinkwise zijn platform ook in licentievorm aan bedrijven die hiermee eigen softwareoplossingen of softwareoplossingen voor hun klanten realiseren. Voor meer informatie: www.thinkwisesoftware.com

Robert Schildkamp, CFO Thinkwise:

“Met name de uitstekende ligging naast het treinstation van Apeldoorn, bereikbaarheid per auto en de parkeer ratio waren de reden om een langjarige overeenkomst aan te gaan. We kunnen op deze locatie na een jarenlange plezierige relatie met HNK/NSI onze volgende stap vooruitzetten en zijn erg content met het Thinkwise House.”

“Het nieuwe kantoor geeft ons de mogelijkheid om het personeelsbestand fors te vergroten en daarmee onze klantenkring uit te breiden. Thinkwise is al wereldwijd actief in 32 landen. Dit biedt ons een fantastische basis om onze partnerships te versterken en uit te breiden. Hierbij richten we ons eerst op onze buurlanden en de VS.” 

Robert van der Linden, CEO van Thinkwise

Mannes Smelt, eigenaar Vastgoed Partner

Het gebouw is volledig naar wens van huurder verbouwd, waarbij wij gezamenlijk met Julia B.V. uit Lochem en Amsterdam het gehele werkplekconcept en bijbehorende interieurontwerp en het projectmanagement van de verbouwing hebben begeleid.”

De Aanhuurmakelaar uit Utrecht adviseerde de huurder. De eigenaar, een particuliere belegger werd geadviseerd door VastgoedPartner gevestigd te Zwolle en Apeldoorn welke de afgelopen twee jaar tevens het assetmanagement heeft uitgevoerd.