Kranen Kerstpakketten koopt bedrijfscomplex te Vorden

door dec 11, 2019Transacties0 Reacties

VastgoedPartner B.V. heeft namens haar opdrachtgever, Kranen Kerstpakketten het bedrijfscomplex aan de Industrieweg 2 te Vorden aangekocht.

Kranen Kerstpakketten koopt het complex van in totaal ca. 3.500 m2 bedrijfs- kantoorruimte op een kavel van bijna 5.000m2 welke zij zullen gebruiken voor showroom, kantoren en opslag/productieruimte. De ruimte bestaat uit meerdere bedrijfsruimten en kantoren welke komend jaar gereed zullen worden gemaakt voor eigen gebruik.

Kranen Kerspakketten, gestart in 1998 vanuit de horeca groothandel is een bedrijf zoals de naam al doet vermoeden in de geschenken/kerstpakketten branche met showrooms in Utrecht, Almelo en Doetinchem. Met de verwerving van dit kantoor zal daar vanaf 2020 Vorden bijkomen.

De verkoper een particuliere belegger werd bijgestaan door FJ Bedrijfsmakelaars, de koper werd bijgestaan Mannes Smelt van VastgoedPartner B.V.