VastgoedPartner huurt kantoor in Apeldoorn aan voor Fenk Advocaten.

door dec 17, 2019Geen categorie0 Reacties

Het kantoorgebouw aan de Christiaan Geurtsweg 8 in Apeldoorn zal begin 2020 FENK Advocaten verwelkomen. FENK zal de laatste beschikbare kantoorruimte van 585 m² gaan huren, inclusief parkeerplaatsen. Naast FENK zijn Univé Stad en Land, Randstad en Mazars reeds gevestigd in het kantoorgebouw.

 

Advocaten voor ondernemers

FENK is een jong Apeldoorns advocatenkantoor voor ondernemers en verhuist naar de Christiaan Geurtsweg vanwege de sterke groei die het kantoor de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. 

Dit fraaie pand geeft ons kantoor mogelijkheden om verder te groeien en mooie stappen te zetten. Tevens waren we vanaf het eerste moment onder de indruk van de gehele uitstraling van het kantorencomplex.


Mr. Frank Feenstra

Ons directie team heeft gezamenlijk met Mannes Smelt van VastgoedPartner een grondige markt inventarisatie gemaakt en bewust gekozen voor deze locatie. Doorslaggevend waren de uitstekende bereikbaarheid per o.v. en auto met goede parkeervoorzieningen en de kwalitatief goede uitstraling.

Mr. Bavo König

FENK is een jong Apeldoorns advocatenkantoor voor ondernemers en verhuist naar de Christiaan Geurtsweg vanwege de sterke groei die het kantoor de afgelopen tijd heeft doorgemaakt.